Schrijfcoaching

Je komt best een eind met zo'n boek over schrijven, maar de praktijk blijkt lastig. Hoe pas je die kennis nu toe op je eigen schrijfwerk? Waar vind je de perfecte structuur voor al die informatie? Hoe komen je verhaallijnen bij elkaar? Vormt al je verzamelde informatie ooit wel een managementboek, roman of levensverhaal? Vanuit welk perspectief schrijf je? Formuleer je wel krachtig genoeg? 

Het plan om een boek te schrijven is natuurlijk verrassend leuk. Vooral in het begin. De eerste tijd stromen de woorden op papier, maar hoe komt het daarna vooruit? Je bron voelt als een droge put en je motivatie verflauwt. Om je heen vraagt iedereen hoe het met je boek staat. Waar haal je de inspiratie en discipline vandaan om weer in de flow te komen? Hoe komt je boek op die plank?

Aanpak

Als ervaren schrijver en schrijfcoach help en houd ik u op weg met uw boek, verhaal of blogs. U krijgt individuele begeleiding op uw specikieke schrijfvragen met opbouwende feedback. Volgens mijn principes? Nee, het gaat mij er vooral om dat u ontdekt hoe u het beste schrijft en hoe u van uw verhaal verlost raakt.

Ik start met een grondige analyse van uw schrijfproduct. Daarna kijken we wat het beste begeleidingstraject is. Voor sommigen zijn enkele sessies voldoende. Anderen begeleid ik tijdens hun hele schrijfproces van eerste opzet tot laatste, kritische blik. Of alleen bij een paar kortere tekstproducten.

We kijken hoe we elkaar het beste kunnen ontmoeten en daarna volstaat vaak telefoon, skype of mail.

Ik werk ook voor www.boekschrijven.nl